Utičnice i prekidači! Široka ponuda, niska cijena!

Utičnice i prekidači

Utičnice i prekidači! Široka ponuda, niska cijena!

Utičnice i prekidači

Utičnice i prekidači

jedna su od glavnih stavki kod uređenja prostora. Svaki dom, ured, poslovni prostor, lokal… mora biti opremljen utičnicama i prekidačima stoga im treba prilikom radova posvetiti posebnu pažnju i dobro osmisliti položaj utičnica, prekidača, antenskih i ostalih priključnica kako bi izbjegli postavljanje dodatnih produžnih kabela.

Osim pozicije bitno je odabrati kvalitetne utičnice i prekidače te ih estetski uklopiti u Vaš prostor. Tvrtka ZD elektropromet u svojoj ponudi ima široku ponudu utičnica i prekidača poznatih svjetskih proizvođača.

Neki od njih su:

  • Tem Čatež,
  • Vimar
  • Schneider
  • Nilson
  • Panasonic.

TEM Čatež
Utičnice i prekidači TEM modul

Slovenski proizvođač u svojoj ponudi ima modularne utičnice i prekidače kao i klasični program namjenjen za kutije FI 60.

TEM Modul dolazi u 3 oblika: Line ravni, Soft zaobljeni, Pure prirodni materijali. Osim raznim oblicima Tem Modul karakterizira i pregršt različitih boja kao i razne kombinacije utičnice i prekidača kao i antenskih i ostalih priključnica.

Osim Modularnog programa Tem Čatež u ponudi ima i Ekonomik program koji je namjenjen za ugradnju u kutije fi 60 i dolazi nam u 3 boje: Bijela, Silver i Krem tako da ćete sigurno pronaći nešto za Vaš prostor.


Utičnice i prekidači Vimar
Vimar

Najpoznatiji Talijanski proizvođač utičnica i prekidača u svojoj ponudi nam donosi pregršt boja, oblika ali i raznih kombinacija utičnica, prekidača, regulatora, tipkala, priključnica.

Svojom kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću Vimar je postao jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača elektromaterijala.


Schenider Asfora

Utičnice i prekidači Asfora

Utičnice i prekidači Njemačkog proizvođača Schneider iz linije Asfora najprodavanije su sklopke iz naše ponude. Svojom kvalitetom Schneider je postavio visoke kriterije u proizvodnji elektromaterijala.

Samim time postavio u sam svjetski vrh proizvođača elektromaterijala, utičnica i prekidača… Svojom linijom Asfora Schneider je zamjenio do tada najprodavaniju liniju Anya koja je izgledom jako slična Asfori.

Linija Asfora u svojoj ponudi ima sve što je potrebno za svaki prostor od utičnica, prekidača, regulatora, antenskih, mrežnih i ostalih priključnica.


Utičnice i prekidači Nilson Thor
Nislon Thor

Relativno mlada Turska firma Nilson na našem tržištu probila se svojim iznimno kvalitetnim i funkcionalnim linijom za  utičnice i prekidači Thor koji dolazi u dvije boje antracit i bijela.

Moderne linije i antracit boja utičnica savršen su odabir za moderne prostore. Bijela boja sklopki naći će svoje mjesto u svakom domu, stanu, poslovnom prostoru, lokalu.

Jednostavna i brza montaža još su jedna od karakteristika Nilson utičnica i prekidača.


Utičnice i prekidači KarrePlus Panasonic
Panasonic Karre Plus

Japanska kvaliteta u kombinaciji sa modernim dizajnom dobitna je kombinacija pod nazivom Karre plus. Oštre linije na glatkoj polarno bijeloj boji jednostavno odišu minimalizmom i elegancijom.

Odličan omjer cijene i kvalitete u kombinaciji s kompletnom ponudom prekidača, utičnica, antenskih, mrežnih, telefonskih priključnica i regulatora Panasonic prekidače i utičnice svrstavaju među najprodavanije proizvode iz našeg asortimana.

Pogledajte naš asortiman prekidača i utičnica