Led trake postavljene ispod modernog kuhinjskog elementa

Led trake za sobu, kuhinju i ostale potrebe!

Led trake trenutno su najpopularniji način osvjetljavanja prostora i objekata. Popularnost su stekle zbog kompaktne veličine, količine svjetlosti koju emitiraju, kao i kvaliteta svjetlosti, mala potrošnja električne energije i jednostavne montaže. Led traka zbog svoje kvalitete i jednostavnosti nalaze svoju primjenu u gotovo svim područjima rasvjete. Tako ih nalazimo u stanovima, kućama, barovima, restoranima, reklamnim panoima i mnogim drugim mjestima. Prednosti led traka su u tome što možemo s njima uraditi gotovo sve zamislive načine rasvjete. Prilikom odabira važno je odabrati kvalitetnu traku i popratnu opremu za nju kako bi to radili samo jednom. Zato smo za vas u svoju ponudu uvrstili samo profesionalne i visokokvalitetne proizvode s višegodišnjim jamstvom.

Što možete očekivati od naših traka i opreme potrebne za njen rad?

Zbog naše strasti prema rasvjeti koja se stvara već preko 28 godina u našu ponudu smo uvrstili samo kvalitetne i profesionalne proizvode za koje Vam nudimo i višegodišnje jamstvo. Osim kvalitetne LED trake obratili smo pažnju i na to da Vam ponudimo i kvalitetnu opremu. Kvalitetna oprema neophodna je za pravilan rad kao i dodatna oprema koja će učiniti traku kvalitetnijom, funkcionalnijom, dugotrajnijom i vizualno uklopljenom u Vaš prostor.
Led traka s toplom bojom svjetlosti za ambijentalnu rasvjetu u kuhinji
Statične Led trake

Led trake koje emitiraju samo jednu boju svjetlosti, ali se mogu regulirati odnosno smanjivati i pojačavati.

Kupi statičnu LED traku
RGB LED traka za stvaranje savršene atmosfere u Vašem prostoru
RGB LED trake

RGB led trake pružaju Vam mogućnost odabira milijuna boja kako bi stvorili savršen
ambijent.

Kupi RGB LED traku
led trake za vanjske prostore
LED trake za mokre prostore

Zaštićene silikonom trake su pogodne za montažu na mokra i vlažna, otporna i na ostale
vanjske utjecaje kao što je prašina.

Kupi LED traku za mokre prostore
Led napajana i konektori za led trake
LED napajanja i konektori

Budući da ovaj način rasvjete pruža bezbroj mogućnosti nudimo Vam veliki broj različitih napajanja i konektora za sve Vaše potrebe.

Kupi LED napajanja i konektore
aluminijski profili za led trake raznih boja i oblika
Profili za LED trake

Olakšavaju montažu, omogućavaju montažu difuzora svjetlosti, ispravljaju točkasti efekt, pospješuju hlađenje trake i štite LED traku.

Kupi profil za LED traku
kontroleri za upravljanje led rasvjetom
Kontroleri za LED rasvjetu

Preuzmite kontrolu nad led rasvjetom i stvorite savršen ambijent u svom prostoru.

Kupi kontroler za LED traku

Glavne karakteristike LED traka.

Kod statičkih bijelih traka možemo birati temperaturu bijele boje svjetlosti koja se mjeri u Kelvinima i označava se s oznakom ( K ). Ponuđene temperature svjetlosti su 3000K toplo bijela , 4000K Dnevno bijela, 6000K Hladno bijela. Osim temperature svjetlosti kod statičkih traka biramo i snagu svjetlosti. U ponudi imamo 6w/m 9,6w/m i 12w/m.

RGB LED trake kojima je glavna karakteristika ta što nudi širok spektar boja koje možete odabrati za svoj ambijent. Širinu boja koje možete odabrati određuje kontroler koji ste odabrali za kontrolu rasvjete.

LED traka za mokre prostore. Takva rasvjeta ima visok stupanj zaštite IP65 i koristi se kad nama je potrebna za osvjetljenje vanjskih prostora i prostorima u kojima ima dosta vlage jer je moguć kontakt s vodom, vlagom odnosno kišom.

U ponudu smo uvrstili i set led traka uz koju dolazi kompletna oprema potrebna za rad. Takva rasvjeta dolazi s napajanjem koje možete ukopčati u utičnicu i ima stupanj zaštite ip65 ili ip20. Set može biti sa rgb ili statičnom led trakom. Rgb set dolazi u kompletu sa trakom, kontrolerom i napajanjem dok statička led traka set dolazi sa led trakom i napajanjem.

Filtriraj prema:

Prikazujemo 1–12 od 158 rezultata