led paneli dimenzije 600x600 postavljeni u uredskom prostoru sa sivim stropom

LED paneli moderna i kvalitetna rasvjeta.

Za kvalitetno osvjetljavanje prostora, a da pri tome svjetiljka ne zauzima veliki prostor. Nego je diskretna i jedva uočljiva. LED paneli su najbolji izbor za Vas. Led paneli dolaze u raznim oblicima i načinima montaže što je jedna od glavnih karakteristika na koje moramo obratiti pažnju prilikom odabira istih. Ako imate spušteni strop (knauf) preporučujemo Vam da odaberete ugradbene LED panele, a ako imate tvrdi betonski strop preporuka bi bila nadgradni led paneli.

Razlika između nadgradnih i ugradbenih LED panela.

Nadgradni LED paneli koriste se kod montaže na tvrdi strop kako ne bismo morali razbijati strop ili zid. Debljina nadgradnih LED panela je najčešće do 40mm što je dovoljno da se sakrije transformator koji dolazi uz panel. Montaža se vrši pomoću 2 vijka i nosača što čini montažu izrazito jednostavnom. Ugradbeni LED panel koristimo kad ne želimo isticati rasvjetno tijelo, a želimo kvalitetnu i elegantnu rasvjetu, niske potrošnje i dugog vijeka trajanja. Ugradbeni LED panel montira se izravno u zid ili strop što dovodi do toga da nam je rasvjeta gotovo ravna s površinom mjesta montaže.

LED tehnologija u panelima

LED tehnologija donijela nam je pregršt poboljšanja u svijet rasvjete. Tako sada imamo rasvjetna tijela debela manje od 1 cm, a da pritom ne gubimo količinu svjetlosti koju ono daje. Osim kompaktnih dimenzija LED tehnologija nam je donijela značajne uštede na potrošnji električne energije. To znači da je LED rasvjeti dovoljno do 10 puta manje energije za dobivanje iste količine svjetlosti. Uz sve navedeno LED tehnologija čini LED panele dugotrajne što dokazuje jamstvo na proizvode od 2 do 5 godina.
led paneli 600x600 u uredskom prostoru
LED panel 600x600

LED panel dimenzije 595×595 najčešće se koristi u uredskim prostorima i odličan je izvor svjetlosti potrebne za radni prostor.

Odaberi LED panel 600x600
Led paneli 1200x300
LED panel 1200x300

LED panel dimenzije 1200×300 primjenu najčešće nalazi u poslovnim prostorima, zbog svoje velike dimenzije sposoban je isijavati veliku količinu svjetlosti.

Odaberi LED panel 1200x300
Ugradbeni led paneli
Ugradbeni LED paneli

Ugradbeni led paneli montiraju se u zid ili strop. Nakon montaže rasvjetno tijelo bude gotovo u ravnini s površinom zida ili stropa.

Odaberi ugradbeni LED panel
nadgradni led paneli
Nadgradni LED paneli

Nadgradni led paneli elegantan su i diskretan izvor svjetlosti koji se može montirati na strop ili zid. Najčešća debljina rasvjetnog tijela je do 5cm.

Odaberi nadgradni LED panel
Image
Oprema za led panele

Okviri za nadgradnu montažu led panela, ovjesi za spuštanje panela s jako visokih stropova i dimabilna napajanja za led panele.

Odaberi opremu za LED panele

Prikazujemo 1–12 od 121 rezultata