Image

Instalacijski pribor

U kontekstu elektroinstalacija, sitni instalacijski pribor obuhvaća razne male komponente koje su ključne za sigurno i učinkovito postavljanje, pričvršćivanje, i povezivanje električnih uređaja, kablova, i opreme. Ovi elementi su neophodni za organizaciju, zaštitu i održavanje elektroinstalacijskih sistema, osiguravajući njihovu pouzdanost i usklađenost sa relevantnim standardima i propisima. Primjeri takvog pribora uključuju:
Image
Uvodnice za kabel

Kabelske uvodnice su standardizirani elementi namijenjeni za uvođenje kabela u kućište uređaja, ploču ili stroj, čime se osigurava zaštita od nečistoća, prašine, vode i ostalih vanjskih utjecaja.

Pogledaj ponudu
Image
Vezice

Kabelske PVC vezice su alat za spajanje ili pričvršćivanje predmeta, često korištene za organizaciju kablova i žica u električnim instalacijama, računalnim mrežama, te u raznim industrijskim i kućanskim aplikacijama.

Pogledaj ponudu
Image
Spojni pribor

Spojni pribor u elektroinstalacijama obuhvaća različite komponente koje se koriste za povezivanje električnih vodiča ili kablova, kao i za osiguravanje sigurne i pouzdane električne veze unutar električnih sistema.

Pogledaj ponudu

Prikazujemo 1–12 od 40 rezultata