Aromatični difuzor sa svjetiljkom Green Tech

Šifra: DT-1516
Vaša cijena:

30,00 

Besplatna dostava za narudžbe iznad 165,9 €
Brza i pouzdana dostava po cijeni od 5,5 €
Sigurno i jednostavno plaćanje
100% sigurna kupovina

Opis proizvoda


Uživajte u Osvježavajućoj Aromi s Ultrazvučnim Aroma Difuzorom

Tražite li način kako unijeti osvježavajuću atmosferu i prijatan miris u svoj dom ili radni prostor? Naš ultrazvučni aroma difuzor je savršeno rješenje. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog uređaja:

Izvanredna Zapremina i Prilagodljiva Magla

Ovaj difuzor ima impresivnu zapreminu posude za vodu od 300 ml i omogućava podesivu količinu izlaza magle ili vlage, što varira između 30 i 60 ml na sat. Možete prilagoditi intenzitet mirisa prema svojim željama i potrebama.

Fleksibilno Vrijeme Rada

Aroma difuzor ima podesivo vrijeme rada, što znači da možete odabrati želite li da radi 1, 3, 6 sati ili da ostane uključen stalno (ON). Ovo vam omogućava da kontrolirate trajanje mirisne terapije ili osvježenja prostora.

Raznobojno Svjetlo za Relaksaciju

Uživajte u sedam različitih boja svjetla koje pruža ovaj difuzor. Možete odabrati jačinu svjetla (jako, slabo ili isključeno) prema svom raspoloženju. Ovo stvara ugodnu atmosferu i doprinosi opuštanju.

Efikasan i Siguran

Aroma difuzor radi na snazi od 12 W i dolazi s certifikatima CE i RoHS, što znači da je siguran za korištenje. Ulazni i izlazni napon su kompatibilni s većinom električnih sustava.

Elegantan Dizajn

Difuzor je izrađen od visokokvalitetnih materijala PP i ABS, a bijela boja mu daje elegantan izgled koji se lako uklapa u bilo koji prostor. Dimenzije artikla (Ø 168,5 x 150 mm) čine ga kompaktnim i lako prenosivim.

Dugotrajna Aromaterapija

S jednim spremnikom vode, ovaj difuzor može raditi do impresivnih 9 sati, pružajući vam kontinuirano osvježenje i ugodan miris.

Ovaj aroma difuzor koristi ultrazvučni princip kako bi pretvorio vodu i ulje iz spremnika u hladnu, vlažnu i mirisnu maglu koja će obogatiti vaš prostor ugodnom aromom. Osvježite svoj dom i stvorite ugodnu atmosferu uz ovaj praktični i elegantan uređaj.

Tehničke karakteristike


Brand

Green Tech

Zapremina posude za vodu

300 ml

Izlaz magle / vlage

30 – 60 ml / h – podesivo

Podesivo vrijeme rada

1 h / 3 h / 6 h / ON

Maksimalno radno vrijeme s jednim spremnikom vode

9 h

Svjetlo

7 različitih boja

Jačina svjetla

jako / slabo / OFF – podešavanje pomoću tipke

Snaga

12 W

Ulazni / izlazni napon

AC 100 – 240 V, 50 – 60 Hz / DC 24 V, 500 mA

Dimenzije artikla

Ø 168,5 x 150 mm

Materijal

PP, ABS