LED RASVJETA ZA KUHINJU SAVJETI I INSPIRACIJA

led rasvjeta za kuhinju

LED RASVJETA ZA KUHINJU SAVJETI I INSPIRACIJA

led rasvjeta za kuhinju

Pripremanje obroka za Vas i Vaše sastavni je dio svakog dana. Stoga kuhinju trebate prilagoditi sebi i svojim potrebama. Osim funkcionalne kuhinje potrebna je i odgovarajuća led rasvjeta za kuhinju. Kuhinjska rasvjeta može hladnu i bezdušnu kuhinju pretvoriti u toplu, luksuznog izgleda i ugodnu za rad. Stoga je potrebno posvetiti posebnu pažnju odabiru iste.

Prilikom odabira kuhinjske rasvjete treba obratiti pozornost na količinu prirodne svjetlosti koja nam dolazi do kuhinje. Ukoliko u Vašu kuhinju dopire velika količina prirodne (vanjske svjetlosti) tu svjetlost treba što više iskoristiti i nije potrebno postavljati dodatnu rasvjetu za dnevni rad u istoj. Ukoliko ne dobivate dovoljnu količinu prirodne svjetlosti potrebno je pomno isplanirati postavljanje rasvjete na strateška mjesta.

Led paneli kao kuhinjska rasvjeta

Led paneli sve češći su odabir za primarnu rasvjetu u kuhinjama zbog svog modernog izgleda i sve većeg izbora boja svjetlosti, snage svjetlosti. Panele možemo diskretno ugraditi u spušteni strop. Time dobivamo gotovo neprimjetno rasvjetno tijelo, te ih maksimalno približiti kuhinji. Kako bi što više istaknuli ljepotu kuhinje ali i dobili veću količinu svjetlosti na radnoj plohi koja nam je prijeko potrebna za rad.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU LED PANELA

Led traka kao dodatna kuhinjska rasvjeta ispod elementa

Led traka ispod visećih elemenata je najčešći oblik dodatne rasvjete na radnim površinama. Led traka nam pruža bezbroj mogućnosti prilikom osvjetljavanja kuhinja. Led trakom možemo dodatno istaknuti jedan dio kuhinje. Tako njome učiniti da naša kuhinja zasija u punom sjaju i u potpunosti osvijetlimo sve radne površine i police.  Zbog široke ponude led traka na našoj stranici možete pronaći tekst prepun savjeta LED TRAKE, KAKO IH ODABRATI I PRAVILNO INSTALIRATI.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU LED TRAKA

Rigid bar kao led rasvjeta za kuhinju

Rigid bar je led traka postavljena u aluminijski profil s prekidačem na sebi. Rigid bar se koristi kao dodatna rasvjeta ispod elemenata u kuhinja ali i raznim drugim prostorima gdje nam je potrebna dodatna rasvjeta na radnim površinama. Prednost rigid bara nad ostalim rasvjetnim tijelima je ta što na sebi već ima ugrađen senzor/prekidač tako da ga aktiviramo jednostavnim pokretom ruke ispod rigid lampe. Tako da ako imamo prljave ruke ne trebamo dodirnuti ništa, a svjetlo će nam se upaliti. Još jedna prednost rigid bara je što ga jednostavno instaliramo na svaku površinu. Dovoljno je samo skinuti zaštitnu traku s ljepila. Zalijepiti rigid na mjesto gdje ga želimo instalirati te ukopčati utikač u utičnicu i rigid je spreman za rad.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU RIGID BARA