Na ovoj stranici možete pronaći veliki izbor Žarulja. LED i Halogene žarulje te LED i Fluo cijevi najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su: Philips, Osram, Sylvania, GTV...

Osim proizvođača možete birati i razna grla (standarde), temperaturu (boju) svijetla te snagu i oblik žarulje.

LED ŽARULJE

štede i do 80% električne energije u odnosu na klasične i 50% u odnosu na halogene žarulje. Osim uštede Led rasvjeta ima i do 10x duži vijek trajanja od klasične rasvjete te ne sadrži živu što znači da je ECO friendly rasvjeta.

HALOGENA RASVJETA

iako zastarjela tehnologija rasvjete i energetski izrazito neučinkovita rasvjeta još uvijek pronalazi svoje mjesto na tržištu i još uvijek je u širokoj uporabi u kućanstvima, javnoj rasvjeti. Zbog korištenja samo 5% iskorištene električne za dobivanje svjetlosti, a ostalih 95% energije odlazi na isijavanje topline halogena rasvjeta je izrazito energetski ne učinkovita rasvjeta.

LED CIJEVI

koriste 50% manje električne energije za dobivanje iste količine svjetlosti od takozvanih Fluo cijevi te imaju 10x duži vijek trajanja.

FLUO CIJEVI

su u industriji jedan od najčešćih izvora svjetlosti i pronalazimo ih gotovo u svakom skladištu, uredu, javnim ustanovama.

U sljedećem izborniku odaberi grlo koje je potrebno za tvoje rasvjetno tijelo.

Prikazujemo 1–20 od 68 rezultata