SENZOR POKRETA STEINEL 180° BIJELI

Šifra: IS 180-2 WH
Vaša cijena:

73,83 

Besplatna dostava za narudžbe iznad 165,9 €
Brza i pouzdana dostava po cijeni od 5,5 €
Sigurno i jednostavno plaćanje
100% sigurna kupovina

Opis proizvoda


PROIZVOĐAČ: STEINEL TIP: INFRACRVENI SENZOR KUT RADA: 180° DOMET: 12M STUPANJ ZAŠTITE: IP54 JAČINA: 1000W TIMER: 10sec - 15min BOJA: BIJELA

SENZOR POKRETA POKTIVENOSTSenzor pokreta Steinel IS 180-2

Infracrveni senzor pokreta za unutarnju i vanjsku primjenu, idealan za velike okućnice i prilazne putove, moguća je ugradnja u kut uz kutni zidni nosač koji dolazi sa senzorom, kut otkrivanja od 180 °, podesivi domet do 12 m ili 5 m, podesivo vrijeme gašenja 10sec – 15min i pragovi sumraka.

 

Dozvolite da djeca iskoriste sve slobodne prostore za igru ​​i zaborave na svijet oko sebe. Ugodan IS 180-2 infracrveni senzor pokreta montiran na zid na visinu od 2m. Tako montiran senzor savršeno je zaštićen od nehotičnog oštećenja ili nenamjernog povlačenja (zapinjaja). Idealna je za praćenje terena i zelenih površina, npr. pristupnih cesta, vrtova ili dvorišta i može se montirati zahvaljujući svojem vitkom obliku na površinama koje nisu pokrivene krovom. Zidni senzor dizajniran je s kutnim nosačem za laganu montažu na unutarnjim i vanjskim uglovima. To jamči laganu montažu, lako uklapanje u svaki vanjski ili unutarnji prostor, moderan dizajn. Kvalitetu proizvoda Vam dokazujemo 3godišnjim jamstvom.

Tehničke karakteristike


Nema upisanih karakteristika.