Punjiva radna LED svjetiljka otporna na ulje 6+1W Asalite

Šifra: ASAL0170
Vaša cijena:

64,00 

Besplatna dostava za narudžbe iznad 165,9 €
Brza i pouzdana dostava po cijeni od 5,5 €
Sigurno i jednostavno plaćanje
100% sigurna kupovina

Opis proizvoda


Tražite savršen alat za osvjetljavanje vaših radnih prostora, koji će izdržati sve izazove? Predstavljamo vam Asalite Prijenosnu LED Radnu Svjetiljku Otpornu na Ulje, koja je pravo rješenje za vaše potrebe.

Ova svjetiljka nudi niz impresivnih značajki koje će vas zadiviti:

Snažna Svjetlost: Sa 6W COB LED-om i dodatnim 1W SMD LED-om, Asalite svjetiljka osigurava izvanredno svijetlo koje će obasjati svaki kutak vašeg radnog prostora. Snažna svjetlost omogućuje vam da jasno vidite sve detalje vašeg posla.

Višenamjenska Funkcionalnost: Ova svjetiljka ima sedam različitih funkcija. U “floodlight” modu, možete birati između tri razine bijele svjetlosti, dok crveni mod nudi normalno svjetlo i trepćuće svjetlo. Također, postoji i “directional light” mod koji omogućuje fokusiranu iluminaciju s dvije različite razine svjetline.

Izdržljivost: Asalite svjetiljka je izrađena s posebnim naglaskom na izdržljivost. Otporna je na ulje, čime se znatno produljuje njezin vijek trajanja. Osim toga, mala površina osvjetljenja omogućuje osvjetljavanje čak i uskih prostora.

Lagana i Praktična: Svjetiljka je iznimno lagana zahvaljujući specijalnom aluminiju koji se koristi u izradi zrakoplova. Također je opremljena magnetnim dizajnom i kvačicom za jednostavno postavljanje.

Izdržljiva Baterija: Sa 1 x 18650 Li-ion baterijom od 2000 mAh, ova svjetiljka može raditi do impresivnih 35 sati. To znači da se ne morate brinuti o stalnom punjenju.

Asalite Prijenosna LED Radna Svjetiljka Otporna na Ulje je idealna za mehaničare, radionice i sve one koji svoju svjetiljku koriste u zahtjevnim uvjetima gdje je izložena ulju i prljavštini.

Osim toga, ova svjetiljka nosi Premium Asalite Quality logo, što znači da je izrađena od iznimno kvalitetnih materijala i garantira dugotrajnu pouzdanost.

Osvijetlite svoj rad i olakšajte si život s Asalite Prijenosnom LED Radnom Svjetiljkom Otpornom na Ulje. Nabavite je danas i budite spremni za sve izazove koje vaš posao donosi.

Tehničke karakteristike


Brand

Asalite

Snaga

6W

Svjetlosni tok

550lm

Stupanj zaštite

IPX5

Dimenzije

33 x 151 x 45 mm (sklopljena), 33 x 270 x 45 mm (rasklopljena)

Materijal

metal/ABS+TPE

Boja

krem / crna

Punjenje

putem USB kabela

Baterija

1 x 18650 Li-ion / 3,7 V (2000 mAh)

Trajanje baterije

reflektorski mod bijelo svjetlo max: 2.5 h / medium: 4 h/ min: 35 h,
Crveno svjetlo mode max: 7 h, Direktno svjetlo mode max: 8 h / min: 16 h

Trajanje punjenja

3h