NAGLAVNA LAMPA PUNJIVA SA SENZOROM 3W

Šifra: ASAL0168
Vaša cijena:

16,43  (123,79 kn)

Besplatna dostava za narudžbe iznad 165,9 € (1250,00 Kn)
Brza i pouzdana dostava po cijeni od 4,65 € (35 Kn)
Sigurno i jednostavno plaćanje
100% sigurna kupovina

Opis proizvoda


Punjiva naglavna svjetiljka sa senzorom namijenjena je za sve avanturiste, ribiče, planinare ali i sve ostale kojima je potrebno svijetlo da im pokaže put. 3w cree led punjiva svjetilja opremljena je baterijom 1200mAh sa punom baterijom može raditi 4h na najjačem modu, ili do 80h u najslabijem modu rada. Jednostavno paljenje svjetiljke pomoću senzora ili putem prekidača na lampi.

Otkrijte sve prednosti naše punjive naglavne lampe sa senzorom, dizajnirane posebno za avanturiste, ribiče, planinare i sve one koji trebaju pouzdano svjetlo i slobodne ruke. S našom 3W CREE LED punjivom naglavnm lampom, otkrit ćete novu razinu osvjetljenja i funkcionalnosti.

Naša naglavna lampa dolazi s snažnom baterijom kapaciteta 1200mAh koja osigurava do 4 sata rada na najjačem modu ili impresivnih 80 sati na najslabijem modu rada. Zahvaljujući mogućnosti punjenja putem USB-a, lampa se brzo može napuniti i biti spremna za vaše avanture.

Jednostavnost korištenja ključna je karakteristika naše lampe. Možete je uključiti putem senzora, jednostavno pomicanjem ruke u neposrednoj blizini lampe. Ovaj intuitivni senzorski sustav omogućuje vam trenutačno osvjetljenje bez gubljenja vremena. Ako preferirate tradicionalan pristup, također postoji prekidač na lampi koji vam omogućuje ručno paljenje i gašenje.

Naša naglavna lampa ističe se svojim kompaktnim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima. Lagana je i udobna za nošenje, a istovremeno izdržljiva za sve uvjete koje susrećete na vašim avanturama. Snop svjetlosti doseže do 60 metara, osiguravajući vam jasnu vidljivost čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Iskoristite sve prednosti naše punjive naglavne lampe sa senzorom. Uživajte u kvalitetnom svjetlu koje će vam osvijetliti put i omogućiti vam sigurno istraživanje i avanture. Ne gubite vrijeme, već se pripremite za nevjerojatna iskustva s našom lampom koja nudi brzo punjenje, dugotrajnu bateriju i izvanredne performanse.

Tehničke karakteristike


SNAGA

3W CREE LED +2kom CRVENI LED

SVJETLOSNI TOK

200lm

VRSTA BATERIJE

LI-POLYMER, 1200mAh. Punjiva

PUNJENJE

5V1A USB PORT S KABELOM (kabel dolazi u pakiranju)

SENZOR

FUNKCIJA SENZORA PALI/GASI

RAD

1. CREE LED 4h (PUNOM SNAGOM), 10h (SLABOM SNAGOM) 2. RED LED MODES: 40h (PUNOM SNAGOM) -80h (CRVEENI STROBE)

STUPANJ ZAŠTITE

IPX4

JAMSTVO

2 GODINE